Foto van foto

Vaak zijn negatieven verdwenen en zijn de originele foto’s het enige wat u nog heeft, een foto van een foto houdt in dat wij met professionele scanapparatuur een exacte kopie maken van uw foto, waarbij wij meteen kijken naar scherpte, kleur en belichting zodat ook de met de tijd verkleurde foto’s er weer uitzien als nieuw. Ook van hele oude dierbare foto’s maken wij weer een mooi duplicaat, eventueel gecombineerd met fotoretouche omdat oude foto’s vaak beschadigd of gescheurd zijn, u kunt ook kiezen om kleuren foto’s of oude foto’s om te zetten naar zetten naar Zwart-wit of Sepia of een andere kleurtint.

Retouche / beeldbewerking

Heeft u oude of beschadigde foto’s die u graag weer in een perfecte staat wilt laten brengen is dat geen probleem, wij retoucheren uw foto ( Krassen, scheuren, gaten, waterschade etc.) en brengen uw foto weer in originele staat. Maar ook b.v. een persoon uit een foto halen, beelden samenvoegen, achtergrond veranderen/verwijderen is allemaal goed te bewerken met fotoretouche.

Foto optimaliseren

Heeft u een mooie foto of digitaal bestand en wilt u deze afgedrukt hebben als foto,  Canvas, Hout, Metaal, Glas, Dibond, Ruw Aluminium of een ander materiaal dan ook is het belangrijk om uw bestand optimaal te corrigeren, op kleur, belichting, scherpte, zodat er een mooie balans is en het bestand goed is voorbereid voor het materiaal waarop het gedrukt wordt, uiteraard kunnen wij zowel het opmaken als het printen voor u verzorgen

 

Film kopie

Wij digitaliseren op professionele wijze uw oude smalfilms van vroeger. Dit naar kant-en-klare DVD's, Blu-Rays of USB, maar ook naar losse bestanden zodat u de films zelf verder kunt bewerken. Bijvoorbeeld met Pinnacle Studio, Adobe Premiere of Magix Video Deluxe. De bestanden die we aanleveren kunnen op de meeste moderne TV's, tablets (iPad) en smartphones zonder problemen worden afgespeeld.

© 2015 - 2020 Foto van de Worp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel