Over Evert


Een betrouwbare, flexibele, allround fotograaf, met een kwart eeuw ervaring en een grote passie voor zijn vak. Hoe kan het ook anders; met een vader die niets anders deed dan fotograferen, is Evert al vroeg besmet met het virus.

De dynamiek en afwisseling van het vak liggen hem goed. “Het ene moment fotografeer je een kop en schotel in de studio, het volgende moment hang je in een bouwkraan, of sta je midden tussen de mensen op een evenement. Altijd met hetzelfde doel: een foto maken waar de opdrachtgever gelukkig mee is.”

Evert heeft een vlotte aanpak en een sterk vermogen om te improviseren. Hij ziet het als een uitdaging om ook onder niet ideale omstandigheden het meest optimale resultaat te bereiken. “Je kunt een situatie op zoveel verschillende manieren fotograferen, maar je moet proberen de beste te kiezen. Dat geeft altijd een bepaalde druk of spanning: het moet vaak snel, altijd goed en soms heb je maar één kans om een bepaalde gebeurtenis vast te leggen.”

Het geheim? “Niet klagen over de omstandigheden, maar ze benutten! Een ontspannen sfeer creëren en er samen met mensen iets moois van maken.”

Studio


Na jarenlang in Twello gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf augustus ontvang ik u graag in mijn nieuwe fotografiestudio in Deventer.

Die is volledig uitgerust om bijvoorbeeld een mooi uitgelicht portret te maken, een serie producten te fotograferen, of iets anders dat het best tot zijn recht komt als je alle technische faciliteiten meteen tot je beschikking hebt.Nieuwsgierig?

Bel voor een afspraak: 06-22501467! Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te beluisteren, de mogelijkheden te bespreken en een inschatting van de kosten te maken. www.evertvandeworp.nl

© 2015 - 2020 Foto van de Worp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel